Praktijk info

Onze praktijk

Onze logopediepraktijk heeft vestigingen in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen en is daarbij te vinden op een aantal basisscholen. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een team professionals met uiteenlopende expertises. Daarbij is onze praktijk de enige in de omgeving met een expertise in meertaligheid. Naast de logopedie therapie die we bieden, maken we ons (met veel liefde) hard voor cliënten die wat extra’s nodig hebben om hun doelen te bereiken. Bovenal zijn we een prettige, toegankelijke praktijk waar iedereen serieus genomen wordt en met respect wordt behandeld.

Corona update

We nemen de zorgplicht naar onze cliënten, maar ook naar onze omgeving erg serieus. Dit houdt in dat we in ieder geval onze zorg op de locaties en praktijken verder opschalen. Wij houden uiteraard rekening met de RIVM voorschriften. We schudden geen handen, wij zorgen voor voldoende afstand tijdens de behandeling en wassen extra vaak onze handen.

Mocht je klachten hebben als verkoudheid, hoesten of koorts, dan vragen wij je om de behandeling telefonisch af te zeggen bij de behandelend logopedist. De behandeling wordt dan via telelogopedie vervolgd.


Groet, het KlinkR team