Praktijk info

Onze praktijk

Onze logopediepraktijk heeft vestigingen in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen en is daarbij te vinden op een aantal basisscholen. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een team professionals met uiteenlopende expertises. Daarbij is onze praktijk de enige in de omgeving met een expertise in meertaligheid. Naast de logopedie therapie die we bieden, maken we ons (met veel liefde) hard voor cliënten die wat extra’s nodig hebben om hun doelen te bereiken. Bovenal zijn we een prettige, toegankelijke praktijk waar iedereen serieus genomen wordt en met respect wordt behandeld.

Corona update

We nemen de zorgplicht naar onze cliënten, maar ook naar onze omgeving erg serieus. Dit houdt in dat we in ieder geval per direct cliëntencontact gaan vermijden tot 28 april 2020. De geplande afspraken worden vervangen door telefonische consulten/tele-logopedie middels FaceTime/Skype/whatsapp videobellen: alle cliënten die een afspraak hebben staan worden door de behandelend logopedist op de afgesproken tijd gebeld. Daarnaast wordt elke week huiswerk verstuurd via de e-mail. Nieuwe cliënten kunnen zich blijven aanmelden via de mail of telefonisch. Er zal dan contact met je worden opgezocht om een passende planning te maken voor de therapie.


We krijgen tot dusver erg positieve reacties over onze tijdelijk nieuwe aanpak, maar we hopen uiteraard dat we onze clienten weer z.s.m. fysiek kunnen zien, want we missen jullie wel.


We blijven voorlopig op deze manier behandelen, dit geldt zolang de landelijke adviezen, betreffende de sluiting van scholen, van kracht zijn. Alvast dank voor het begrip en hopelijk kunnen we er op deze manier toch nog voor jullie zijn.


Groet, het KlinkR team