Goed om te weten

NIVEL-zorgregistratie

Onze praktijk doet mee aan de NIVEL-zorgregistratie. Het doel van NIVEL is een landelijk beeld te geven van de gezondheid en het zorggebruik van de Nederlandse bevolking. Deze informatie is belangrijk om de zorg beter te maken. Het NIVEL krijgt geen identificerende informatie zoals uw naam, adres, geboortedatum of uw Burgerservicenummer (BSN). Hierdoor zijn alle gegevens, die de NIVEL gebruikt voor dit onderzoek, anoniem.
Gezondheidsklachten en behandelingen worden vastgelegd in ons administratiesysteem. Deze gegevens worden door NIVEL gebruikt. Een uitgebreid overzicht van de gegevens die het NIVEL van uw zorgverlener ontvangt staat op www.nivel.nl/zorgregistraties.

Corona update

We nemen de zorgplicht naar onze cliƫnten, maar ook naar onze omgeving erg serieus. Dit houdt in dat we in ieder geval onze zorg op de locaties en praktijken verder opschalen. Wij houden uiteraard rekening met de RIVM voorschriften. We schudden geen handen, wij zorgen voor voldoende afstand tijdens de behandeling en wassen extra vaak onze handen.

Mocht je klachten hebben als verkoudheid, hoesten of koorts, dan vragen wij je om de behandeling telefonisch af te zeggen bij de behandelend logopedist. De behandeling wordt dan via telelogopedie vervolgd.


Groet, het KlinkR team